With this status build you can easily hunt monster. Added Purple Ferus Card to Rolling Cutter, Cross Impact, Soul Destroyer. Lo bisa dengan mudah membunuh dan bertahan dari monster yang selevel atau bahkan lima level di atas lo. that server is purely NO pay2win instead it is play2win.. there is also no bots yes as in no bots. 10 Vultute Eyes. Dengan bantuan STR, lo dapat meningkatkan serangan lo di awal permainan. Status yang ideal untuk awal permainan adalah STR, AGI, dan sedikit LUK. There was a Soul Linker who sought to gain deep knowledge of the soul. Soalnya, lo bakal butuh banyak material dan Zeny untuk ningkatin kemampuan senjata tipe katar. The Damage cannot miss with flee. Ragnarok Online M:Eternal Love database and resources. List of Assassin Cross skills in Ragnarok M: Eternal Love Also contain Type, Target, Range, sp/hp cost, skill requirement and everything you need to know about Soul Breaker. It has pre renewal setting and best of all averagely about 1.5k players are online any time of the day. [question] SinX build - Meteor Assault VS Soul Breaker - posted in Classic Class Guides: Hi, from searching the forums and other forums Ive read that maxing soul breaker even if I didt invest any into int. Belum lagi, Assassin Cross terbilang cukup mudah untuk membunuh monster MVP apalagi Mini-Boss. Bow (AD Type) If you’re interested in submitting guides to help out the RO community. Ketika lo telah menjadi Assassin Cross, lo dapat memanfaatkan skill dan senjata bertipe katar. The damage doesn't follow any element. Untuk poin sisa, lo bisa alokasikan ke Back Sliding atau Venom Dust. The Guillotine Cross went to Umbala and saw the huge tree of Yggdrasil. DEX has double effectiveness compared to INT. Ada rekomendasi senjata dagger yang sangat bagus untuk lo gunakan sampai nantinya lo berubah menjadi Assassin Cross, yaitu Fullblack Dagger yang bisa lo bikin di Prontera. Love all the work u have contribute for MVP, whitesmith, sinX guide, etc. Lo masih bermain dengan status STR, AGI, dan LUK. Dengan Sonic Blow, lo dapat dengan cepat membunuh monster. Untuk permulaan, lo dapat menggunakan Katar of Quaking yang dapat lo buat di Morroc. Terbilang sangat besar untuk awal permainan! YES. Lo juga bisa nambahin sedikit LUK (dengan rasio 2 STR: 1 LUK). 1. Advanced Katar Research: 10 Assassination Heart: 10 Assassination Halo: 5 Enchant Deadly Poison: 10 Slash: 5. Increase Dodge: 10 Enchant Poison: 10 Hiding: 10 Ambush: 5 Poison Edge: 5. Jadi, lo harus memaksimalkan kedua skill ini terlebih dahulu. Your cards and equips should focus on increasing Int and ATK. Untuk poin sisa, lo bisa alokasikan ke Back Sliding atau Venom Dust. Posted by 7 hours ago. If you want build Sonic Blow Assassin, you must have equips and cards that can boost your attack to the monster. Added Bolt Crusher [2] to Rolling Cutter, Cross Impact, Soul Destroyer. Atk +45, Max HP +650, [Bowling Bash] deals 10% more damage to L-size monsters Panduan Build Job Assassin Cross di Ragnarok M: Eternal Love ... Pembahasan build ini akan disusun dari alokasi status, ... lo juga bisa memaksimalkan Twin Blade Penetration untuk menambah serangan dari senjata tipe dagger. Drop a message or your build at ... Read moreJob Build List Soulblade Cross (Guillotine Cross 4th Job) Guillotine Crosses gained the power of the soul with the help of the Goddess of Death herself and become a Soulblade Cross. Namun, enggak perlu sampai maksimal, ya! Ketika lo menjadi Assassin Cross, secepatnya lo harus me-reset status dan mulai menggunakan senjata katar. Versatile and Mobile, it is very hard to stop an Assassin cross from doing what it wants in PvM. Kalau udah sampai tahap Assassin Cross, lo bisa menggunakan Baphomet Jr. Pet ini memiliki skill Crit Damage Up dan Gale Style. Economy are stable and MVP card are obtainable at very reasonable price. ADL build snipers can be compared to agi crit assassin cross except that snipers are a ranged class, and as long as they equip a bow, they can take down any enemy they encounter. Archer skill build that we suggests are: 10 Double strafe. Jadi, siapkan item untuk reset status dan reset skill, ya! Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License. There are one more build for assassin but we didn’t test it yet, Soul Breaker Assassin. Job yang satu ini memang mengerikan bila dibangun dengan cara yang tepat. Hence, monsters with high def(Apocalypse, Golems) takes very low damage. Seperti yang telah disebut, untuk awal permainan, lo harus bermain menggunakan senjata tipe dagger. Today I will be talking about Assassin Cross using Soul Destroyer/Breaker. Namun, ketika memasuki Assassin Cross, lo bakal butuh banyak Zeny untuk mendapatkan material upgrade untuk senjata katar. At job lvl 20+, you can switch over to using a katar since the AKR skill would boost up your damage significantly. Job Build List This guide offer 2 type of Alchemist build. Ragnarok Online Assassin Cross skill effect and description. All rights reserved. Kelemahannya, lo enggak memiliki mana-pool yang cukup tinggi sehingga lo akan sering kehabisan mana ketika memainkan Sonic Blow dalam auto-battle. Build Str Str doesnt directly affect the damage but adds to the ATK. Str90 Agi90 Vit60 is popular build on TRO but you must pay for expensive equipment and potion cost. Agi Unless you are going for an Agi-SBK build, it should remain at 1. Your ultimate guide for Ragnarok Mobile Eternal Love. Weapon special effects from Left-Hand weapon take priority over Right-Hand Weapon. Hal ini sangat penting karena damage dari senjata dagger sangat kecil. Nantinya, ketika melakukan reset status, lo enggak perlu lagi skill Double Attack karena enggak berpengaruh pada senjata tipe katar. Katar Mastery: 10 Grimtooth: 5 Sonic Blow: 10 Sonic Acceleration: 5 Strengthen Posion: 10. Fullblack Dagger (Iron 5x dan Jellopy 100x di Prontera), Katar of Quaking (Topaz 30x, Gold Sand 25x, dan Scell 280x di Morroc). Guillotine Cross MVP – Crit / Crs Build; Mechanic MVP – Knuckle Boost / Arms Cannon Build; Mechanic PVP – Arms Cannon Build ... E umas buildzinhas pra Soul Blade PVP? In addition to this, doubled critical when using katars still apply and crit attacks ignore target's def and flee, making this build good in 1 vs 1. Agent Katar berfokus pada serangan kritikal. Dagger (SAD Type ) 2. ( bar being in a party and using a soul breaker build! AGI menjadi sangat penting untuk awal permainan. Venom Splasher > Soul Destroyer > Click to Critical. Keunggulan dari Assassin Cross adalah serangan yang mematikan ketika bermain dalam mode PvP. Assassin Cross adalah Job dengan DPS yang sangat tinggi. Hey, don't know if you'll read this, but whatever. First, Use Venom Splasher on Target and then use Soul Destroyer. GM are always watching.. and also if spotted by players they post a screen shot and post it in the Discord section for under investigation.. as in this server is truly awesome they dont want money for us. It this going to work on a pre-renewal setting? Sedangkan, Gale Style bermanfaat meningkatkan kecepatan gerak karakter lo. Below is the video guide Thief, Assassin, Assassin Cross Ragnarok Origin skill. Rayovak 19 de outubro de 2020 Responder. Enchant Deadly Poison - 10. pls update how to play sinx Soul Breaker or Sonic Blow fully guide + stat build + eq and card... plss :( im too noob to pvp. Fullblack Dagger sangat tepat untuk memulai permainan sebagai Thief dan Assassin karena punya damage yang sangat besar ketika lo upgrade. STR: 90-120 Di tier 2, lo dapat attack tambahan sebesar 103. Str90 Agi90 Vit60 is popular build on TRO but you must pay for expensive equipment and potion cost. Rasio tersebut dimaksudkan untuk memfokuskan lo pada kecepatan serangan dan tingkat kritikal yang sangat tinggi. Mungkin sebagian dari lo ada yang berminat menjadikan Thief lo sebagai Assassin lalu melanjutkannya dengan menjadi Assassin Cross. Jadi, kesimpulan rasionya adalah 4 AGI: 2 STR: 1 LUK. Howdy! Kalau udah sampai Assassin Cross, baru, deh, lo boleh pakai senjata katar. Keduanya adalah skill pasif yang dapat membantu lo di awal permainan. 1. Ragnarok M Eternal Love adalah salah satu game bergenre Role Playing untuk Handphone yang merupakan adaptasi dari Game Ragnarok Online. Related list . Keep it in multiples of 10 to receive the bonus ATK. Sonic Blow juga didukung dengan skill Sonic Accelaration yang dapat meningkatkan serangan. See Guillotine Cross Job Change Guide for detailed information.. Untuk pilihan Pet, alangkah baiknya lo memilih Yoyo atau Baphomet Jr. Untuk awal-awal, lo bisa menggunakan Yoyo. The damage will miss or gets reduced depending on the element of the monster. Tem build de veneno, a das almas, etc. agi-dex-luk(ADL) sniper. Keduanya dapat meningkatkan serangan dan kritikal lo dengan sangat tinggi. Ragnarok Mobile Guides. Builds Rolling Cutter/Cross Ripper Slasher Katars. Ambush digunakan untuk nge-stun lawan ketika lo sedang bermain PvP. Increase % PATK for 60 seconds. I appreciate of your continuos hard work for the guide, keep the momentum going. Jika sebelumnya lo menerapkan rasio 4 AGI: 2 STR: 1 LUK, saat inilah lo bisa menerapkan rasio 1 STR: 3 AGI: 2 LUK. Yoyo memiliki skill Attack Speed-Up yang sangat berguna untuk Thief atau Assassin di awal permainan. Blade and Soul S – If BnS2 is the sequel then this one is the prequel. Lalu, apakah lo punya build dan strategi sendiri untuk Assassin Cross? Venom Splasher will active after 2 second. Jadi, senjata Fullblack Dagger sangat direkomendasikan untuk tahap Thief sampai Assassin. For Ex: If you have Ice Pick in Right-Hand and Exorciser in Left-Hand, the effect from Ice-Pick gets ignored. Semua balik lagi ke pilihan lo sebagai pemain. Build Str Str doesnt directly affect the damage but adds to the ATK. Lalu, lo bisa menaikkan AGI dengan jumlah lebih tinggi dari STR (dengan rasio 2 AGI: 1 STR). Read on for Blade and Soul Revolution best class guide – classes Netmarble, well-known for 7DS Grand Cross and Fishing Strik e games, recently published a brand new MMORPG featuring four races(Jin, Lyn, Yun, and Gon) – each race with a specific set of classes. 70-90 Str is ideal unless you are building your SinX for something special like Beelzebub. Pembahasan build ini akan disusun dari alokasi status, alokasi skill, equipment, dan Pet. Pada Job Thief, lo disarankan untuk memaksimalkan skill Increase Dodge dan Double Attack sebagai prioritas di awal game. Normal attack and skill attack with poisoned weapon have 5% chance to inflict new poison debuff for 11. seconds, maximum 3 stacks, debuff can exist with Enhant Poison debuff.. Target with new poison debuff loss HP more quickly, new poison can … Senjata ini memiliki bonus upgrade yang sangat baik untuk bermain di level 80-an. Memiliki DPS dan tingkat hindaran yang tinggi, Thief akan dengan mudah melakukan grinding untuk mencari experience atau pun material. Find information on items, NPCs, monsters, furnitures, equipments, cards, MVP here on ROMCodex.com! Slash - 10. Added Str Soutane to Cross Impact. Silakan berbagi pengalaman dan pengetahuan lo di kolom komentar, ya! The advanced rune system is a newly added feature in Ragnarok Mobile Episode 6. Crit Damage Up berguna untuk meningkatkan serangan kritikal. Enggak cuma melawan monster (PvE), build ini juga sangat ampuh untuk lo yang ingin melawan pemain lain (PvP). Soalnya, skill Double Attack enggak berpengaruh dengan senjata bertipe katar. Panduan Build Job Assassin Cross di Ragnarok M: Eternal Love ... Pembahasan build ini akan disusun dari alokasi status, ... lo juga bisa memaksimalkan Twin Blade Penetration untuk menambah serangan dari senjata tipe dagger. After soul destroyer delay. (20% racial cards, Sign, Medal of Honors, Volcano). Poisoning Weapon: Type: Active: Max Lv: 10: Target – Range: 0m: Description: Put new poison on own weapon. Monsters with High Mdef i.e Elder, Baron take full damage from this part. Job Change Guide. Critical build: Uses katars as weapons in order to Alokasi status ini sangat ideal untuk bermain di akhir game, seperti ET atau PvP. Yap! Rolling Cutter is the most effective leveling AOE skill for a Guillotine Cross. Vit You must click to attack immediately. ## Build Setup. Job Build List This guide offer 2 type of Alchemist build. Di awal permainan, lo dapat memanfaatkan skill dan senjata bertipe dagger. The damage ignores MDef. Di titik ini, lo sudah enggak perlu lagi skill Twin Blade Penetration karena skill tersebut enggak berguna untuk senjata bertipe katar. ROM SEA, ROM Global, ROM Europe. Builds Rolling Cutter/Cross Ripper Slasher Katars. Archer Skill Build. In order to gain more knowledge of the soul, she started to extend her research into Niflheim. Lo harus memaksimalkan skill Katar Mastery untuk meningkatkan serangan. 99/70. Ketika lo menjadi Assassin Cross, secepatnya lo harus me-reset skill dan mulai menggunakan senjata katar. Bow (AD Type) If you’re interested in submitting guides to help out the RO community. Your source for Ragnarok M Monsters, Cards, Quests, Database, Headwears, Blueprints, Items, Market Prices, Exchange Price List and Stats and Skills calculator. EDP merupakan skill penting untuk meningkatkan serangan lo. Venom Splasher will active after 2 second. Lalu, bagi lo yang ingin membunuh MvP atau Mini-Boss dengan mudah, lo dapat meningkatkan skill Slash. Check below. Everything about Assassin Cross, skill tree, skill simulator and other important skill info like range, properties, requirements, required for, etc. Dagger (SAD Type ) 2. i hope u play oRO aka originsRO. The damage takes total ATk into consideration, The damage doesn't take STR into consideration, but try to keep the strength in multiples of 10s for bonus ATK. The Soulblade Cross 4th job class can obtain souls whenever they kill their enemies. Sonic Blow: 10 Sonic Acceleration: 5 Strengthen Posion: 10 Twin Blade Penetration: 5 Back Sliding/Venom Dust: 10. ROM SEA, ROM Global, ROM Europe. Agi Unless you are going for an Agi-SBK build, it should remain at 1. Lalu, lo juga bisa memaksimalkan Twin Blade Penetration untuk menambah serangan dari senjata tipe dagger. 10 Owl Eyes. Find information on items, NPCs, monsters, furnitures, equipments, cards, MVP here on ROMCodex.com! Ketika lo upgrade ke tier 1, lo dapat attack tambahan sebesar 70. 3. Vit Conclusion. Venom Splasher > Soul Destroyer > Click to Critical. This build is a good balanced build that can use skills, CRIT, perfect dodge, or anything depending on gears used. Summon/ Homunculus (SVI Type) This guide offer 2 type of Rogue build. The one barrier we face is our heavy reliance on EDP for good damage. And honestly, upgrading this provides the highest damage boost potential aside from getting good equips. Enchant Poison dapat membantu lo dalam grinding mengingat Thief bermain dengan serangan biasa. Skill prioritas pada Assassin Cross adalah Advanced Katar Research dan Assassination Heart. Kelemahan dari Thief adalah tingkat pertahanan yang rendah serta jumlah mana-pool yang sedikit. Take a look at this server, you should try play Opening at friday 15:00http://ragnarokmania.com.br/en/. Kini, saatnya lo bermain dengan senjata bertipe katar. Urutan Job: Thief --> Assassin --> Assassin Cross. my server devil ro 254/120 max stat 200. looking forward for this, I never played a high-rate server sorry :(. On iRO, this skill is known as Soul Destroyer. Rolling Cutter is the most effective leveling AOE skill for a Guillotine Cross. Selanjutnya, lo dapat meningkatkan skill Enchant Deadly Poison (EDP). 1.Destroy (SI Type) 2. Untuk poin sisa, lo … Selanjutnya, ketika telah berubah menjadi Assassin Cross, lo bisa mengganti senjata. Lo dapat memaksimalkan skill Sonic Blow dan Sonic Acceleration sebagai prioritas lo. Terlepas dari itu, Thief merupakan Job yang paling diminati saat ini. BnSS will explore the events that happened before the original PC Blade and Soul. We suggest to raise your character status with ratio 2 DEX : 1 AGI. Nah! Since it’s almost Halloween I thought it would be appropriate. Instantly increases Atk of Assassin Cross by 15% for 40 sec 6: 50: Instantly increases Atk of Assassin Cross by 18% for 40 sec 7: 55: Instantly increases Atk of Assassin Cross by 21% for 40 sec 8: 60: Instantly increases Atk of Assassin Cross by 24% for 40 sec 9: 65: Instantly increases Atk of Assassin Cross by 27% for 40 sec 10: 70 If the video didn’t show up please click HERE. This build is a good balanced build that can use skills, CRIT, perfect dodge, or anything depending on gears used. With the enhanced card effects on ragnarok mobile, especially kobold card, assassin cross can be easily built into agi crit build. Lo juga dapat memainkan kembali Sonic Blow untuk melakukan grinding atau Back-Sliding untuk bermain PvP. Even if you are aiming an MVP with Agi-Up using 1 Dex, this part of the damage will always hit. Counter Slash and Autoattack critical builds have not been updated with the level 200 content, as they are outdated / not very sought after builds at the moment. Normal attack and skill attack with poisoned weapon have 5% chance to inflict new poison debuff for 11. seconds, maximum 3 stacks, debuff can exist with Enhant Poison debuff.. Target with new poison debuff loss HP more quickly, new poison can … Jangan memaksa untuk bermain dengan senjata bertipe katar karena lo membutuhkan dana yang sangat besar untuk meng-upgrade senjata ini. The damage is reduced my enemy's def. They can consume these souls to gain buffs, or release them to deal a huge amount of damage. Yah, enggak apa-apa, sih, pakai senjata katar di awal permainan kalau lo golongan sultan. Lalu, lo dapat mengambil skill Assassination Halo untuk meningkatkan kritikal dalam suatu party. Sebelumnya, perlu lo ingat bahwa penggunaan senjata katar di awal permainan sangatlah enggak direkomendasikan. Namun sebenarnya Assasin memiliki 4 build berbeda yang mempunyai fokus skill dan atribute yang berbeda pula. Cast Time of Soul Breaker can be reduced by increasing INT and DEX. Berikut ini adalah alokasi poin status ketika lo telah menginjak level 90. Thank you for reading our article Archer Guide 1-40 Ragnarok Origin. This class specializes in tricks and strategic diversion to throw their foes off-balance. Jadi, pastikan kembali, lo telah mendapatkan senjata tipe katar yang mumpuni sebelum berubah menjadi Job yang satu ini, ya! The damage is constant to every element i.e Ghost, Holy. Lo bisa menerapkan strategi ini dengan sangat mudah dan murah. The Soulblade Cross 4th job class can obtain souls whenever they kill their enemies. Sedangkan, Poison Edge digunakan untuk melakukan serangan beracun ke musuh lo. Soul Blade Cross Fanart ( Ragnarok Mobile) Hello everyone :) I just wanted to share this fanart I mad for a class in the mobile version of the game. LUK dapat menaikkan kemungkinan kritikal dari serangan lo meski enggak begitu berpengaruh di awal permainan. See Guillotine Cross Job Change Guide for detailed information.. Keep it in multiples of 10 to receive the bonus ATK. Nah, buat lo yang memilih Assassin Cross sebagai perjalanan karier lo, silakan baca sampai habis, ya! Soalnya, Assassin Cross adalah salah satu Job DPS terbesar untuk PvP. © 2019 PT Gajah Merah Terbang. Assassin Cross best fit players with that: Like to be good on their own ; Like to do the killing ; Enjoy WoE; If you have these characteristics, it’s likely that sinX be the Ragnarok Online class that will best suit you. Di Assassin Cross, senjata tipe katar mendapatkan banyak buff tambahan yang menjadikan senjata bertipe katar sangat cocok digunakan. Nah, build yang bakal dijabarin ini menitikberatkan pada kecepatan serang, tingginya tingkat hindaran dari sebuah serangan, dan tingginya tingkat kritikal. Assassins are a highly gear intensive class, but it is very rewarding to get a high level assassin cross. Conclusion. Alokasi status dilakukan lewat stat calculator di sini. Deluge and Volcano affects the Physical and Magical part of the skill. I read about the misfortune event to the server u just joined. After soul destroyer delay. You must click to attack immediately. Enggak cuma itu, Katar of Quaking juga dapat lo upgrade menjadi Agent Katar. Build ini enggak membutuhkan modal Zeny yang cukup besar untuk awal permainan. Place the remaining 5 points into Back Sliding. The game will be an open-world mobile MMO with cute chibi character designs while the gameplay will focus more on team play and PvP. Your cards and equips should focus on increasing Int and ATK. Does this equip work in pvp (bg, woe) too?Great guide! Enggak cuma itu, lo juga bisa bermain PvE atau pun PvP dengan baik. They can consume these souls to gain buffs, or release them to deal a huge amount of damage. ## Build Setup. Jadi, buat lo yang suka bermain PvP, silakan ambil Job yang satu ini. Soul Breaker is a ranged skill that consists of two parts of damage, one based on MATK and the other based on ATK. The total int from all the gears is taken into consideration(even the weapon on left hand). Soulblade Cross (Guillotine Cross 4th Job) Guillotine Crosses gained the power of the soul with the help of the Goddess of Death herself and become a Soulblade Cross. this server dont have a DONATION system.. EDP does not affect soul destroyer damage. Job Change Guide. agi-dex-luk(ADL) sniper guide. Untuk memaksimalkan serangan dari Assassin Cross, lo perlu bermain dengan senjata bertipe katar. Ragnarok Online M:Eternal Love database and resources. Thief adalah Job yang mengandalkan kecepatan serangan dan serangan kritikal. Enchant Deadly Poison increases Soul Breaker's ATK, but only gives it a half … Ada kalanya, lo akan kesulitan untuk melakukan spam skill (Sonic Blow) di awal permainan. Atk +45, Max HP +650, [Bowling Bash] deals 10% more damage to L-size monsters The Soul Blade, cuts deep into your soul. She continued to study the soul there and learned about the unique energy of the soul called Soul Energy. Lo masih perlu menaikkan Increase Dodge (level 10), Enchant Poison (level 10), dan Hiding (level 10). Selanjutnya, lo dapat memaksimalkan skill Strengthen Posion untuk menguatkan Enchant Poison yang telah lo miliki. Ditambah lagi, lo enggak memerlukan banyak material dan Zeny untuk upgrade senjata yang satu ini. Enhanced Hiding - 5. Skill effect and description of the skill Soul Breaker in the mmorpg Ragnarok Online. Soul Blade Cross Fanart ( Ragnarok Mobile) Close. Hello, this is my first writing at RMS.. As the title above, i want to share my build for PvP/WoE sonic blow assassin cross. *Panduan ini enggak saklek mesti lo turutin. Di titik ini, lo enggak perlu lagi menaikkan Double Attack. Increase Dodge: 10 Double Attack: 10 Enchant Poison: 10 Hiding: 10. Drop a message or your build at ... Read moreJob Build List 70-90 Str is ideal unless you are building your SinX for something special like Beelzebub. In this guide, I’ll cover how to activate, upgrade, obtain the runes, the types of … This type of sinX is one of the most popular build, due to its ability to 1 hit kill other jobs with sonic blow+EDP. Lo dapat memaksimalkan skill Enchant Poison dan Hiding. 10 Improve Concentration. Maka, alangkah baiknya lo pakai dagger yang lebih mudah di-upgrade. I find that off hand/left hand weapon using main gauche (equip with 4 zipper bear cards) produce higher damage, cheaper to own as compare to elemental sword (with 3 zipper bear cards). [β] Preveiw on builds. 1 Notes 2 References 3 External Links 4 Patches Being ranged, the skill is completely blocked by Pneuma and AS cards and EA enchants work on it. Namun, dengan alokasi rasio yang berbeda dari sebelumnya (ketika lo masih Thief—Assassin dan memakai dagger). “Got to gamble this last time!” He jumped down and went to the Town of Dead. Your source for Ragnarok M Monsters, Cards, Quests, Database, Headwears, Blueprints, Items, Market Prices, Exchange Price List and Stats and Skills calculator. This part of the skill can miss with Flee. Poisoning Weapon: Type: Active: Max Lv: 10: Target – Range: 0m: Description: Put new poison on own weapon. Dengan AGI, lo dapat menaikkan kecepatan serangan dan menaikkan tingkat hindaran. Through her soul energies, she learned not only how to invoke souls, but also various ways to use the soul, such as depriving the soul from an opponent or conn… Increase % PATK for 60 seconds. Started playing Blade & Soul Revolution and wondering which is the best class to pick? 1.Destroy (SI Type) 2. First, Use Venom Splasher on Target and then use Soul Destroyer. Soul Breaker level 11 to 20 will be unlocked after you've spent a total of 120 skill points. Hello friends, this is Soul Blade Skill Guide Ragnarok Mobile. This comment has been removed by the author. Assassin Cross merupakan Job dengan DPS, kritikal, dan hindaran yang tinggi. The damage is affected by elemental modifier. Selanjutnya, lo bisa menaikkan Grimtooth untuk bermain PvP. Salah satu Job yang banyak diminati oleh player adalah Job Assasin karena sangat simple digunakan. Assassin Cross Skills: Advanced Katar Research - 10. Ketika sudah menjadi Assassin, lo akan memiliki skill serangan yang sangat penting, yaitu Sonic Blow. STR: 90-120 The skill doesn't take any % modifiers i.e. I just started not long ago on a low rate server called TalonRO and I would like you try and give some time on it.